Cărturărie
Pachet gateste romaneste cu chef florin dumitrescu. set 2 carti

Pachetul Gateste Romaneste cu Chef Florin Dumitrescu.

Set 2 carti contine: 1.

Gateste cu mine Contrar asteptarilor, cartea aceasta nu este despre meseria de bucatar.

Nu este despre restaurante, despre fine-dining, despre stele Michelin, retete elaborate sau plating minimalist.

De aceasta data nu sunt in postura de jurat, mentor sau autoritate in domeniul culinar.

Azi, aici, sunt doar un gurmand, iar dragostea mea pentru mancare este mai presus de pasiunea de a gati.

Am scris o carte despre mine, despre povestile si amintirile mele legate de preparatele pe care azi le gatesc acasa, cele care mi-au format gustul si cele care acum formeaza gustul copiilor mei.

Pentru ca, inainte de toate, sunt un om, cu amintiri si visuri, iar veselia fetelor mele cand facem o paine impreuna sau zambetul sotiei mele cand pregatesc desertul care ii poarta numele nu se compara cu nimic.

Nu este o carte de bucate tipica.

Nu este o insiruire de retete.

Este mai degraba o carte despre povestile importante din viata mea, legate de diferite retete si preparate.

De la mancarurile bunicii mele, cele cu care am crescut, la retete care mi-au marcat cariera, pana la preparatele care m-au facut sa inteleg cat de mult conteaza sa gatesti cu drag si din iubire.

Cartea Gateste cu mine este povestea mea, spusa pe limbajul gustului si e pentru cei care gatesc acasa, din pasiune sau de nevoie, pentru cei care pun pe masa celor dragi bucati din sufletul lor… 2.

Romaneste.

Punct si de la capat Renumit pentru pasiunea sa pentru aromele locale, chef Florin Dumitrescu prezintă în noua sa carte,  Romaneste.

Punct si de la capat ,  o colecție surprinzătoare de peste 60 de rețete românești culese din toată țara și adaptate la vremurile moderne, conform viziunii sale.

Fiecare dintre preparatele din carte este prezentat împreună cu povestea sa, iar printre cele mai inedite se numără balmoșul, specific bucătăriilor din Bucovina, storceagul, descoperit în gospodăriile pescarilor, sau laptele de bou, descoperit în Țara Moților în căutarea rețetelor autentic românești.

Cartea este împărțită în patru capitole – Aperitive, Ciorbe, Feluri principale și Deserturi – care se bucură de aprecierea unor importanți chefi care semnează câte un citat pentru fiecare dintre acestea: Gheorghe Vătafu, Cristian Broglia, Henrik Sebok, Richard Hawke.

Totodată, prefața primei cărți despre bucătăria românească modernă este semnată de celebrul chef francez Yannick Alleno, unul dintre cele mai importante nume din scena mondială de fine dining și deținător a 3 stele Michelin.

100.00 Lei

Vreau să citesc

Citește și...

Pachet malakai - vol. 1+2

Pachet malakai - vol. 1+2

Bookzone

29.00 Lei

Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

ForYou

30.40 Lei

Te iubesc pe nevazute

Te iubesc pe nevazute

Bookzone

19.90 Lei

Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

Bookzone

19.90 Lei

Hai sa ne prefacem si azi

Hai sa ne prefacem si azi

Bookzone

19.90 Lei

Dama de trefla - vol. 1

Dama de trefla - vol. 1

Bookzone

19.90 Lei

Dama de trefla - vol. 2

Dama de trefla - vol. 2

Bookzone

19.90 Lei

Pachet limbajul iubirii

Pachet limbajul iubirii

Bookzone

39.00 Lei

Pachet ganduri de barbat

Pachet ganduri de barbat

Bookzone

49.00 Lei

Insomnii

Insomnii

ForYou

36.05 Lei

Eu o mama (im)perfecta?

Eu o mama (im)perfecta?

Bookzone

19.90 Lei

Povesti cu gust

Povesti cu gust

Curtea Veche

33.15 Lei

40 de zile

40 de zile

Trei

34.32 Lei

Emotii date pe fata

Emotii date pe fata

Trei

41.50 Lei

Abc de nutritie (pentru copii)

Abc de nutritie (pentru copii)

Curtea Veche

51.00 Lei

Supa de incalzit inima

Supa de incalzit inima

Curtea Veche

32.30 Lei

Descoperă autori