Cartea noastra de bucate, fara dogme si ambiguitati, va introduce in filosofia gustului, fara carne si peste, intr-o perfecta armonie a traditiei, integrarii si alimentatiei moderne.
In aceste pagini, bogate in retete si foarte multe ilustratii superbe, am incercat sa facem o sinteza a universului vegetarian, impartasind tehnici culinare si retete esentiale pentru a va bucura de toate culorile pamantului.
Am preferat instructiunile traditiei taranesti, fara a pierde nicio clipa din vedere placerea.
Placerea mancarii ca schimb de experiente cultural-gastronomice.
Placerea mancarii pentru a recupera bucuria pe care frica permanenta, „stresul“, publicitatea si televiziunea ne-au furat-o.
Aceasta este „doar“ o carte de bucate.
Daca stii sa o citesti, contine invataminte pretioase, o sinteza a intelepciunii antice, a eticii, a culturii gastronomice, a petrecerii si veseliei.
Celor ce prefera gusturi simple si naturale le recomandam Retetarul de aleasa gastronomie vegetariana, savoarea pura a soarelui, pamantului si apei.
In aceasta carte veti descoperi informatii despre zahar, grasimi, sare, aditivi alimentari.
Tot aici veti gasi retete de legume, supe, diverse creme, verdeturi, sanatate curata!.
Jean-Claude Rodet
24.90 Lei